WAAROM ZOU JE MET DE ZIJSPAN REIZEN?


Atypische machine bij uitstek, de zijspanwagen intrigeert en laat de hoofden opstijgen als hij voorbij komt. Deze prachtige retro machine zoals wij die graag hebben, zoals de Yetimodellen die in Frankrijk zijn ontworpen door onze sidecaristische vriend Jean Burdet, is zeker niet klaar met het maken van adepten.

GA OP AVONTUUR IN JE EENTJE…

Het zijspan, aangekoppeld aan de Royal Enfield, is de ultieme bondgenoot voor road trips dicht bij huis. Uitgerust met een goede kofferbak is het transporteren van apparatuur nog nooit zo eenvoudig geweest. Tent, slaapzak, bagage, kampeeruitrusting, benodigdheden: de machine neemt goed kilo’s op en maakt het voor de rijders mogelijk om op eigen houtje op avontuur te gaan. Een zeer praktisch alternatief om comfortabeler te reizen dan met slechts één motor als partner. Het zijspan is een puur mechanisch juweeltje, ideaal ook voor extreme motorinvallen aan de andere kant van de wereld.

GENIETEN VAN UNIEKE SENSATIES

Heel anders dan bij de fiets, zullen de sensaties van het driewielige rijden u verrassen. Vergeet alles wat je weet. Rijden met een zijspan betekent dat je voortdurend te maken hebt met het gewicht van de mand, met of zonder passagier aan je zijde. De juiste balans vinden in een rechte lijn en bij het nemen van bochten, delicaat afremmen en de korf in de rechterbocht optillen… Het is allemaal een kwestie van zwaartekracht. Dan, eenmaal getemd, wordt side-driving snel een spel, intens en uniek. Het is onmogelijk om het derde wiel los te laten als je het eenmaal hebt geproefd.

DEEL UW ROADTRIP

Met z’n tweeën of met vrienden een motorreisje maken in een zijspan is zeker een authentieke ervaring en gedenkwaardige herinneringen. Het zijspan is veiliger voor passagiers die bang zijn om op bochtige wegen een bocht te maken en te dicht bij het asfalt te komen op een motor, en het is een geruststellender optie. Het is ook een goede manier om je relaties te testen! Teamwork en communicatie zijn essentieel op de weg naar het temmen van deze unieke machine. De zijspan gaat niet over prestaties. Op het stuur van een geharnaste motor beleeft u de weg zachtjes, op het ritme van de natuur. Plezier gegarandeerd, zowel voor de passagier als voor de berijder.